20.08.2017 kl. 16.30
27.08.2017 kl. 10.30

Sæt X i kalenderen, Søndag d. 23/7 kl. 15.00

Vi får besøg af Michala Petri og Lars Hannibal, som vil underholde os med en kirkekoncert i Faster kirke.

Kirkekoncerter.
Instrumentalister i verdensklasse.
Michala Petri og Lars Hannibal spillede der første koncert sammen i juli 1992 på et kloster, La Cartuja de Sierra i Andelusiens bjerge i Spanien. Siden er det blevet til langt over 1.000 koncerter i Europa, USA, Mexico, Kina, Korea, Japan og Mellemøsten.

De har spillet sammen i de mindste kirker og i de største koncertsale og klassiske festivals. Der omfattende repertoire spænder fra den tidlige barok, over klassiske og romantiske til ny skrevet musik, skrevet specielt til dem af danske og udenlandske komponister.

En koncert er for dem en kontinuerlig dialog med hinanden og med publikum, dette er nødvendigt hvis ikke musikken blot skal reduceres til nogle noder på et stykke papir!

De har igennem årene udviklet et sammenspil, og en koncertform der med intensitet, nærvær og humor og virtuositet har begejstret over store dele af verden.

Hver eneste koncert med duoen Petri/Hannibal planlægges nøje, så der opnås en maksimal afveksling og musikken introduceres i en uhøjtidelig atmosfære.

Sammen har de udgiver 4 CD'er, og i 2002 modtager Deutscher Schallplattenpreis for deres album "Kreisler Inspirations" Den seneste CD "Siesta" udkom i 2007 på deres eget pladeselskab OUR Recorddings, og i efteråret 2009 udkommer deres næste CD "Café Vienna" med virtuos musik fra 1800 tallets Wien.

Ny graver ved Faster Kirke

Lone Hedegård fra Nr. Nebel er pr. 1.maj ansat, som graver ved Faster kirke.
Lone har i en årrække arbejdet som graver, så hun er godt kendt med arbejdet.

Menighedsrådet byder Lone velkommen og vi glæder os til samarbejdet omkring Faster kirke.

Lone kan træffes på tlf. 24916900 mail:fasterkirkegaard@hotmail.dk

Hilsen menighedsrådet.